Polititca de Confidentialitate

Politica de Confidentialitate sau de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal descrie modul in care Vertex Online SRL in calitate de “operator”, colecteaza, prelucreaza si stocheaza datele cu caracter personal a clientilor in calitate de “persoane vizate”;  in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679, in mod legal, echitabil si transparent.

 

Categorii de date cu caracter personal prelucrate

  • Nume, prenume
  • Numar de telefon
  • Adresa de livrare
  • Adresa de email

 Alte categorii de date: Identificatori Online

Cookies si alti identificatori cum ar fi: (IP),tipul browserului,furnizorul de servicii Internet(ISP),   paginile de trimitere/iesire, sistemul de operare, stampila de data/ora, datele din clickstream,   pagina de destinatie si adresa URL de trimitere, pentru administrarea, realizarea si imbunatatirea serviciilor furnizate de www.senzoripresiune.com, fara a trimite date care identifica vizitatorii.

Pentru mai multe informatii legate de cookie-uri va rugam consultati sectiunea Politica Cookies.

 

Cum utilizam datele si in ce scopuri

  • Procesarea comenzilor (include confirmarea telefonica a acuratetii datelor introduse/indicate de catre client).
  • Facturarea si asigurarea garantiei produselor comercializate conform legislatiei in vigoare.
  • Expedierea, livrarea comenzii si verificarea stadiului comenzii.
  • Expedierea facturilor/certificatelor de garantie sau alte informatii solicitate de catre client pe email.
  • Gestionarea posibilelor reclamatii, facilitarea returului produselor
  • Activitati post-vanzari.
  • Inregistrarea convorbirilor telefonice pentru confirmarea comenzii, gestionarea eventualelor reclamatii.
  • In scop probatoriu in legaturile cu activitatile de mai sus.

Cu acordul persoanei vizate, adresa de email va fi prelucrata si pentru:

  • a transmite oferte comerciale legate de produsele si serviciile oferite pe site(promotii/coduri promotionale/felicitari,oferte curente/cupoane cadou sau alte mesaje speciale).

 

Cu cine impartasim datele / categorii de destinatari

Datele sunt transmise urmatoarelor categorii de destinatari / operatori asociati exclusiv pentru indeplinirea obligatiilor legale si scopurilor anterior mentionate in baza unui angajament de confidentialitate:

  • Prestatorii de servicii de transport: pentru livrarea comenzilor si incasarea rambursurilor.

 

Perioada de stocare a datelor prelucrate

Datele personale colectate sunt pastrate in conformitate cu legislatia in vigoare, pentru a facilita serviciul solicitat, conformarea legala, a notelor contabile etc.

 

Securitate

Vertex Online SRL se angajeaza sa va protejeze informatiile folosind o varietate de tehnologii si masuri de securitate menite sa interzica orice fel de acces, utilizare sau dezvaluire neautorizata adecvate riscului de procesare a acestora; dar niciun program de securizare nu este infailibil.

 

Drepturile clientului / persoanei vizate

  • de a fi informaț cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, conform legii.
  • de intervenție asupra datelor cu caracter personal.
  • de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat.
  • dreptul de a solicita o copie a datelor colectate, rectificarea, stergerea sau restrictionarea prelucrarii datelor care o privesc, la portabilitate, inclusiv dreptul de a se opune prelucrarii.
  • dreptul de retragere a consimtamantului.
  • de adresare autoritatilor de supraveghere, respectiv Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Persoana vizata isi poate solicita aceste drepturi, contactandu-ne prin accesarea formularului de contact de la adresa:  www.senzoripresiune.com/contact  sau la adresa de email: gdpr@senzoripresiune.com

 

Prevederi legate de minori

Minorii care au implinit varsta de 14 ani pot achizitiona produse si solicita/ primi comunicari de la Vertex Online SRL doar cu acordul reprezentantului sau tutorelui legal, conform legii.

Orice persoana care ne furnizează datele personale prin intermediul web site-ului si/sau alte canale acoperite de aceasta Politica garanteaza ca este major.

 

Informatii suplimentare

 Datele cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN SI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi consultat AICI

Vertex Online SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail din baza de date a site-ului si nu divulga informatile cu caracter personal.