TERMENI SI CONDITII

1. Termeni generali

Folosirea site-ului www.senzoripresiune.com implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.senzoripresiune.com (denumite in continuare “Termeni si Conditii”) stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita sau accesa site-ul www.senzoripresiune.com (denumit in continuare “Site” si/sau “Senzori Presiune”) ori poate utiliza in orice mod serviciul Senzori Presiune oferit prin intermediul Site-ului (denumit in continuare “Serviciului Senzori Presiune”, si are valoarea unei conventii incheiate intre SC VERTEX ONLINE SRL (denumita in continuare “VERTEX ONLINE”), in calitatea sa de proprietar si administrator al Site-ului si de furnizor al Serviciului Senzori Presiune, si orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciul Senzori Presiune (denumita in continuare “Utilizator”). Accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciului Senzori Presiune, precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea. Neacceptarea acestor Termeni si Conditii sau a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta imediat accesarea Site-ului.

In cuprinsul Termeni si Conditii, urmatorii termeni vor avea, daca din context nu rezulta altfel, semnificatiile specificate mai jos:

SITE = reprezinta Site-ul Internet apartinand SC VERTEX ONLINE SRL, care se afla la adresa www.senzoripresiune.com, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informaţii privind serviciile si produsele asigurate/oferite de SC VERTEX ONLINE SRL in magazinul virtual www.senzoripresiune.com, site web administrat de SC VERTEX ONLINE SRL
UTILIZATOR = reprezinta persoana care acceseaza Site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare ale prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerinţele mentionate.
CLIENT = reprezinta persoana care acceseaza Site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare ale prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerintele mentionate, ce initiaza si finalizeaza o comanda.
UTILIZARE ABUZIVA = reprezinta utilizarea Site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii SC VERTEX ONLINE SRL

2. Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea” acopera o varietate ampla de operatii efectuate asupra datelor cu caracter personal, inclusiv prin mijloace manuale sau automate. Aceasta include colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea datelor cu caracter personal.

Regulamentul general privind protectia datelor (RGPD / GDPR ) se aplica prelucrarii datelor cu caracter personal, efectuata total sau partial prin mijloace automatizate, precum si prelucrarii prin mijloace neautomatizate, daca aceasta face parte dintr-un sistem structurat de evidenta a datelor.

Scopurile colectarii si prelucrarii datelor sunt: procesarea comenzilor, activitati post-vanzari, a transmite oferte comerciale legate de produsele si serviciile oferite pe site(promotii/coduri promotionale/felicitari,oferte curente/cupoane cadou sau alte mesaje speciale), transmiterea chestionarelor pentru evaluarea serviciilor.

Drepturile utilizatorului: Informare si acces la date cu caracter personal, Dreptul la rectificare, Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), Dreptul la restrictionarea prelucrarii, Dreptul la portabilitatea datelor, Dreptul la opozitie si procesul decizional individual automatizat, Dreptul la opozitie.

Persoana vizata isi poate solicita aceste drepturi, contactandu-ne prin accesarea formularului de contact de la adresa:  www.senzoripresiune.com/contact  sau la adresa de email: gdpr@senzoripresiune.com

Nu vom colecta date personale despre dumneavoastra (nume, adresa, telefon sau adresa de posta electronica) exceptand situatia in care dumneavoastra insiva ne comunicati aceste date.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie colectate, prelucrate si stocate va rugam sa nu ni le furnizati.

Informatii suplimentare

Datele cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN SI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi consultat AICI

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE poate fi consultata AICI

Vertex Online SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail din baza de date a site-ului si nu divulga informatile cu caracter personal.

3. Drepturi de proprietate intelectuala

Elementele din continutul Site-ului – elementele de grafica ale site-ului www.senzoripresiune.com, scripturi, programe, baze de date, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin SC VERTEX ONLINE SRL si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.

Continutul site-ului www.senzoripresiune.com, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al SC VERTEX ONLINE SRL. Se interzice a copia, a prelucra, a reproducere, a publica, a transmite, a vinde, a distribuit partial, intergral sau modificat, intreg continutul sau o parte din continut in alte scopuri decat cel personal. Exista urmatoarele exceptii:
– se permite reproducerea pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, mici fragmente din articolele publicate, doar daca este specificata sursa informatiilor preluate sub urmatoarea forma: Sursa: www.senzoripresiune.com
– se permit link-uri catre Site, doar daca dupa fiecare link sau la sfarsitul articolului este specificata sursa astfel: Informatii furnizate te www.senzoripresiune.com
Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop ce nu este personal, pot fi trimite prin e-mail la adresa contact@senzoripresiune.com.  SC VERTEX ONLINE SRL isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.
Orice persoana care trimite in orice mod informatii sau materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de autor pe care o terta persoana le poate invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site. Orice persoana care trimite in orice mod informatii sau materiale catre Site intelege si accepta ca incalcarea in oride mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea SC VERTEX ONLINE SRL, ci numai raspunderea persoanei in cauza.
Acest Site poate contine trimiteri (link-uri) catre alte Site-uri care nu apartin SC VERTEX ONLINE SRL sau unui afiliat al acesteia, drept pentru care SC VERTEX ONLINE SRL nu este raspunzatoare sub niciun aspect pentru continutul acelor Site-uri.

4. Publicitate si legaturi cu alte site-uri

Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nicio forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/ colaborare/ etc. care pot aparea intre dumneavoastra ca Utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii SC VERTEX ONLINE SRL nu pot fi facuti nici material si nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

5. Limitarea raspunderii

SC VERTEX ONLINE SRL nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site sau pentru continutul oferit de Utilizatorii Site-ului. SC VERTEX ONLINE SRL face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, SC VERTEX ONLINE SRL nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe SC VERTEX ONLINE SRL pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a site-ului www.senzoripresiune.com.

Pentru caz de forta majora, SC VERTEX ONLINE SRL si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al SC VERTEX ONLINE SRL, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, etc. Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe SC VERTEX ONLINE SRL si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara niciun fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciului Senzori Presiune sau orice alt aspect relationat Serviciului Senzori Presiune.

Produsele sau serviciile existente pot fi marci inregistrate ale unor alte companii. Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Informatiile provenite de la parteneri poarta raspunderea acestora.

6. Modificarea Termenilor si Conditiilor

SC VERTEX ONLINE SRL are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare in prealabil si fara a fi obligat sa indeplineasca o alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta imediat accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciului Senzori Presiune.

7. Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale SC VERTEX ONLINE SRL, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.

× Cu ce te putem ajuta?