POLITICA DE RETURNARE

Daca nu esti multumit de produsele achizitionate de pe site-ul www.senzoripresiune.com, le poti returna si noi iti vom inapoia contravaloarea comenzii tale, completand Formularul de Retur 

 

Legislatia romana prevede urmatoarele: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Astfel, clientii SC VERTEX ONLINE SRL pot returna produsele in ambalajul original si in aceeasi conditie in care au fost receptionte, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui alt motiv.

Nu se accepta pentru returnare produse precum:

– senzori de presiune / produse care nu au fost comercializati de SC VERTEX ONLINE SRL;

– senzori de presiune montati;

– senzori de presiune / produse ce prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi, socuri, deformari, intepaturi, taieturi, ruperi de material, sau cu alt defect evident;

– senzori de presiune / produse depozitate necorespunzator.

Costul de returnarea a produselor va fi suportat de client, folosind orice serviciu de transport dorit, cu mentiunea ca serviciul de transport ales sa aiba confirmare de primire.

SC VERTEX ONLINE SRL va inapoia contravaloarea produselor returnare care indeplinesc conditiile mentionate anterior, in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Mentionam faptul ca suma returnata nu include costurile de transport suportate de client.

“Clienti” sau “consumatori” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE.

Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Daca doriti detalii suplimentare va rugam sa ne contactati folosind una dintre modalitatile din pagina de Contact.

Produsele cu lipsa de conformitate:

Produsele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile tehnice afisate si mentionate pe site-ul www.senzoripresiune.com pot fi returnate dupa notificarea SC VERTEX ONLINE SRL.

In acest caz clientul poate opta fie pentru inlocuirea produsului cu un alt produs conform sau fie pentru returnarea contravalorii produsului si a cheltuielilor de expeditie. Lipsa de conformitate nu se refera la viciile de fabricatie.

Produsele primite defecte (D.O.A. – dead on arrival):

Produsele achizitionate care sunt nefunctionale sau prezinta vicii de fabricatie vor fi inlocuite cu un produs functional cu conditia notificarii in termen de 48 de ore de la primirea produsului. In cazul in care produsul nu mai este disponibil clientul poate opta fie pentru inlocuirea produsului cu unul similar la alegerea sa, fie pentru returnarea contravalorii acestuia.

In aceasta situatie cheltuielile de transport vor fi suportate integral de catre SC VERTEX ONLINE SRL.

Mentionam faptul ca daca notificarea se va face ulterior termenului mentionat anterior de 48 de ore, produsele fac obiectul conditiilor generale de garantie.

× Cu ce te putem ajuta?