Senzori presiune roti universali

Senzori presiune roti universali de calitate superioara

Senzori presiune roti universali de calitate superioara – De ce sa alegi premium?

A fi cumpatat nu inseamna doar sa economisesti bani, ci si sa cheltuiesti banii cu intelepciune.

Desi unele lucruri pot costa mai putin pe moment, de fapt costa foarte mult pe termen lung;  acest lucru este influentat de calitatea produsului achizitionat.

Economisirea banilor, ca si productivitatea, nu inseamna doar agonisirea sumelor mari de bani; ci cheltuirea acestora pe lucruri potrivite la momentul potrivit.

Pentru a strange bani pentru lucrurile importante pentru tine si pentru situatiile de urgenta este nevoie de cumpatare si planificare pe termen lung.

Alegerea si cumpararea obiectelor ieftine, din pacate duce inevitabil la irosirea energiei si a sumelor mari de bani. In primul rand pentru ca, calitatea inferioara nu ofera fiabilitate si ajungi sa cumperi acelasi lucru de mai multe ori.

Daca vrei sa economisesti bani si sa investesti in calitate exista momente cheie cand alegerea inteligenta conteaza in fata banilor.

Exista doi factori primordiali de care trebuie sa tii cont atunci cand te decizi sa achizitionezi ceva: PRETUL si CALITATEA

Senzori de presiune roti – un accesoriu obligatoriu

Desi senzorii de presiune in roti pot fi considerati accesorii este foarte important sa nu faci rabat la calitate dat fiind faptul ca este in joc siguranta ta si a celorlati participanti in trafic.

De asemenea, acestia au deveni obligatorii incepand cu 01 Noiembrie 2014(afla mai multe AICI)

Un senzor de presiune inferior calitativ poate da erori in transmiterea informatiilor legate de presiunea in roti; fapt ce poate avea consecinte grave in special la viteze mari.

Senzori de presiune universali CUB cu valva metalica sunt superiori calitativi fata de celelalte marci, iar fiabilitatea acestora este argumentul principal.

Durata de viata a acestora este data de autonomia bateriei care tine intre 5-7 ani (sau aproximativ 120.000 – 170.000 km parcursi).
Materialul din care este facut este de calitate superioara, fiind rezistent la utilizarea indelungata.

Laboratorul Smithers Rapra North America – Ravenna a patentat senzorul de presiune universal; si garanteaza compatibilitatea cu peste 95% din automobilele existente pe piata.

Senzorii CUB nu numai ca indeplinesc standardele OE de fabricare( standard IC si ISO 9000), dar sunt superiori celor de la prima echipare, prin faptul ca autonomia bateriei a fost marita si se pot monta in unghiuri de montaj diferite.

Marca CUB a fost fondata mai bine de 30 ani si produce in principal comutatoare si senzori auto.

Este furnizorul principal al marilor producatori de automobile investind foarte mult in cercetare, lucru care se reflecta in calitatea produselor.
CUB a perfectionat si excelat in domeniul senzorilor de presiune pentru autoturisme, fiind principalul furnizor al pietei americane si nu numai.

0 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.